Brev

Barbering?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg har haft det meget på samme måde med min mor, har også et fint forhold til hende men bryder mig ikke om at snakke om den slags ting. Efterhånden begyndte jeg langsomt at snakke mere om det med hende (min storesøster var åben om det, hvilket inspirerede), så jeg tror bare du skal være mere åben om det, og ikke tænke så meget over det, ligesom med ens veninder.

Håber svaret hjælper (:

Mvh anonym

  • anonym, Pige, 14 år

Hej.
Jeg er også begyndt at barbere ben for et halvt årstid siden. Men jeg synes at du skal snakke med din mor om den slags ting. Du kan også snakke med dine veninder.

Ved ikke hvor hjælpsomt det var med jeg gjorde mit bedste – Anonym

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat