Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barbere sig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da jeg begyndte at babere mig sagde jeg det heller ikke til min mor, da jeg havde og stadig har den mening at det er min krop, og at der ikke er nogen der skal bestemme hvornår jeg er klar til noget. Det er selvfølgelig forskellig ud fra hvilken familie man kommer fra og hvor åbne man er omkring sådan noget, men hvis du føler at du er forpligtet til at fortælle det, så bare tag det stille og roligt. Din mors reaktion på at du bliver ældre ændre ikke på dig eller om det du gør er rigtigt for dig, og hvis hun lytter til dig er jeg næsten sikker på at hun vil forstå det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat