Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barber ben

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg barbere mig personligt ikke på benene og nede ved de ædre dele da det ikke er nødvendigt og så klør det at gøre det men hvis du vil kunne du bare spørge din mor hende kan du fortælle alt håber det var svar nok

  • Anonym, Dreng, 14 år

Altså jeg synes du skal sige det til din mor så snart som du kan og prøve at overbevise hende om at du eventuelt kan få din egen skraber eller at i kan dele…

Og hvis hun ikke synes at du skal barbere dig så må du enten overbevise hende eller vente til du må ❤

M.V.H pige 12 år

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Tænker du bare skal bede din mor om at få din egen skraber. Hvis du selv har penge kan du jo også bare selv købe den. Du kan bare sige til din mor at det er til armhulerne hvis det er for intimt at sige det er til benene. Sandsynligvis skal du jo også snart til at barbere dig ved revnen og det er der jo ingen grund til at indvi din mor i. så sig bare det er til armhulerne.

  • X, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat