Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

badning i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg var selv ked af mine hængende kønslæber da jeg var yngre. Var sikker på at alle andre piger havde en revne der sluttede tæt og jeg gemte mig altid ved badning. Men da jeg så fik en kæreste og han så den første gang og syntes den var sød og “lige til og gå til” fik jeg en enorm selvtillid så nu bader jeg bare og har mærket at det slet ikke “gør ondt”.

  • anonympige, Pige, 16 år

Usikkerhed omkring sin krop er meget almindelig i den alder som du har og flere ting som f.eks badning i skolen vil kunne føles grænseoverskridende, og det er helt OKAY.

Du skal tænke på at du/i har en alder hvor man bliver mere kropsbevidst, og jeg vil garantere dig for at du ikke er den eneste om synes det her med badning efter skole er mega grænseoverskridende af forskellige årsager.

Jeg synes også det var grænseoverskridende dengang jeg havde svømning i skolen, men vi havde et så godt bånd mellem pigerne i klasse så jeg overvandt min “frygt” og jeg ved at du også kan overvinde din.

Du skal bare tro på dig selv, og huske at du ikke er alene❤️

  • 🥺, Pige, 17 år

Ved godt mit svar er lidt sent, men håber at du kan bruge det. 🤗

Alles kroppe er forskellige og det er helt normalt at være usikker på sin krop. Jeg har selv idræt til sidst på dagen, så jeg behøver ikke at gå i bad, men jeg har haft flere tanker omkring det.
Jeg har ikke barberet min kønsbehåring og ved jo ikke om de andre piger fra min klasse har da jeg lige er begyndt på en ny skole, men de går næsten alle med g-streng og det ligner ikke at de har. Det har også gjort at jeg har været lidt usikker på f.eks. At gå i g-streng for jeg ved jo ikke hvad de ville sige.

Der er ikke nogen forkert måde at se ud på dernede og du skal ikke være flov.

Jeg foreslår at du snakker med den af pigerne du er tættest med før idræt og fortæller om dit problem, så kan i aftale at stå ved siden af hinanden så det ikke behøver at føles så grænseoverskridende.

Håber du kunne bruge mit råd 🌺🌸🌼

  • 🌺🌸🌼, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat