Brev

Badning i idræt

Hej.

Jeg har i et stykke tid syntes det var meget ubehageligt st gå i bad i idræt

Det er ikke sådan så jeg er usikker på min krop eller noget jeg hader bare st andre ser mig nøgen

Hvordan har i det med at bade i idræt?

Hilsen mig✌️

Ps. Tak for at du læste mit brev

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det på samme måde og forsøgte altid og skjule mig. Men det var megabesværligt og en dag besluttede jeg altså at jeg ikke mere ville være så pivet. Jeg kiggede rundt på de 21 andre piger og lagde mærke til at alle havde forskellige bryster, numser og revner. Som en dreng skriver: alle er forskellige. Så kiggede jeg på mig selv i spejlet og tænkte at jeg jo enlig hverken var grimmere eller pænere end de andre og at mine bryster og min numse og min sprække var forskellige fra de andre men jo bare nogle blandt 22. Og så gik jeg med hodet hævet ind i bruseren og fandt ud af det ikke var så slemt. Siden har jeg haft det okay med og være nøgen med andre.

  • TK, Pige, 15 år

det ok jeg har det også svært men bare tænk at de ikke er der eller kigger på dig

  • kong_krone dreng, Dreng, 12 år

Jeg synes virkelig heller ikke at det er særlig fedt! Men vores idrætslærer sagde engang til os alle sammen (både drenge og piger) at vi alle var forskellige! Jeg føler at det var fedt nok at hun sagde det også brugte det meget direkte og ærlige ord pubertet, i hendes snak!

Hun klæder om sammen med os, og roser os der går i bad. Der er et par stykker der ikke gør, men ved ik om de har en aftale eller hvad? Men jeg føler at hvis jegVIRKELIG ikke havde lyst, så var det okay at lade være!
DDT gør på en måde at jeg har LIDT mere lyst!

Hold muligheder åbne, for så kan du prøve at gære det du ikke kan lide! Og derfor blive stolt af dig selv! Rigtig mange har det pås amme mød som dig!

Be Strong

  • Sry det blev langt! Miiiig, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat