Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bade med veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker det er helt almindeligt at søge lidt grænser når man kommer i puberteten. Gjorde det selv. Så det er da helt naturligt at hygge med veninder og bruser. Kan I ikke bare gøre det når I er alene hjemme, så forældrene ikke opdager noget?

  • CE, Pige, 16 år

Syns det er fint hvis man har et så godt forhold til ens veninder. Det kræver at man har fuld tillid til en veninde og stoler meget på hende hvis man skal bade sammen for det er jo meget intimt. Jeg gør det kun med veninder jeg stoler blindt på.

  • anonym, Pige, 14 år

Selvfølgelig skal i bade sammen, det ville jo også være helt okej hvis i gjorde noget sexuelt sammen. Så tag snakken med din mor og fortæl hende at i stoler på hinanden og at det er helt normalt. Jeg bader også med en veninde hun bor dog i Sverige så det er ikke så ofte;). Altså det er som sagt helt normalt og mig og min veninde kan også sagtens finde på at snerve med hinanden for at afprøve grænser… Det er jo fedt at have en man stoler på så meget.

  • Hknbnn, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat