Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bad i idræt

Hej jeg er en pige på 11 og går i 5 klasse.

I skolen har vi svømning med 4 klasserne hvor vi selvfølgelig skal i bad men de kigger rigtig meget på mig.

Jeg føler mig utilpas og glemmer med vilje min badedragt for st undgå st gå i bad med dem men kan jo ikke glemme den vær gang.

Kan i hjælpe mig med hvad jeg kan gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Mange tak❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Nu har jeg aldrig haft svømning med andre klasser end min egen! Men da jeg (Jeg ved det lyder som jeg løgn! Men det er det ikke!)
Jeg har været i Puberteten siden jeg var 6-7 år gammel! Og det er rigtigt! Så de har vænnet sig til hvordan jeg ser ud! Men de kigger stadig! Især når der kommer nye i klassen! Det er selvfølgelig ikke så fedt men mit trick er bare at snakke om noget helt vildt random! De andre kigger stadig! Men altså de tænker nok at du ikke tager dig af det! Og når DE tænker det! Så tænker du lidt mindre over det selv!

Husk: Vær stolt af din krop!🤓⚽️
Held og lykke hilsen 😀

  • :D, Pige, 11 år

Nu er nøgenhed jo altid spændende. Dit problem kender jeg alt for godt. Jeg er den første i klassen der har fået bryster, hårtrekant og stor røv så de andre piger kigger helt vildt til idræt og svømning. Jeg har dog efterhånden vænnet mig til det. Det værste er faktisk at mange så tror man osse er foran i sexuel udvikling og det behøves jo ikke være tilfældet. Men prøv og ignorer det hvis du kan. Det er trods alt kun en overgang indtil de andre også bliver udviklet.

  • Den udviklede, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat