Brev

ass guy?

Jeg hører af og til drengene diskutere

om de er “boob guy” eller ass guy”

og jeg mener også jeg har hørt det i Klovn.

Det handler vist om at drenge enten har mest fokus på pigers bryster eller bagdel.

Er det sådan at drenge har størst interesse i enten det ene eller det andet

og hvem er der mon så flest af?

Undskyld min nysgerrighed.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Selvfølgelig har 8. c ret i at drenge først og fremmest skal kigge på personligheden. Men de kigger jo også på pigers kroppe og min erfaring er nok at de fleste drenge er ass guys. I alt fald dem jeg kender og møder i skolen. De kommenterer mest på pigers bagdel og de drenge jeg har været i “nærkontakt” kan altså ikke hurtigt nok få fat i min røv og udforske den. Men det er jo lidt okay og smigrene! Og boys will be boys …

  • TP, Pige, 15 år

Hej,
Det er svært at vide, hvor mange der er til det ene eller det andet. Måske man kan finde noget statistik på det. Du kan måske spørge dine drengevenner. Måske er du usikker på, om du selv har det, som drengene gerne vil have. Du er perfekt som du er 🙂
Venlig hilsen B.

  • B.

Det er lidt flovt at indrømme men det er noget mig og mine kammerater snakker en del om. De fleste tror jeg er ass guys og det er jeg også selv. ikke fordi vi ikke kan li boobs, tværtimod, men vi er bare sygt nysgerrige på pigers numser. Sorry, girls, ved godt det ikke er så pænt at sige. Men måske piger også er nysgerrige på drenge?

  • A, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat