Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ældre dreng kommenterede på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er virkelig ked af at høre den oplevelse du har haft. Det er aldrig okay at kalde en pige luder, billig eller sige hun skal tage mere tøj på. Bare fordi hun cykler rundt med en bikinitop eller bh på når det er varmt. Jeg render tit rundt med kun et par fodboldshorts på når det er varmt. Og jer piger må det samme som os.

Nogle drenge synes desværre bare de er seje når de gør det og de render selv rundt i bar mave. Og det er altid de samme få der gør det. Så mit råd er bare at du skal fortsætte med at have bikini på når det er varmt og ikke tro du er en luder eller andet for det er du på ingen måde 😁

  • Andreas, Dreng, 16 år

Det kan jeg godt forstå du blev forskrækket over, men det er virkelig bare nogle dumme drenge, der burde holde deres kæft. Du skal bare have lige det tøj på du vil! Håber du er okay, og ikke tænker for meget over det :))

  • goddag, Pige, 18 år

Hej pige på 13 år.
Forstår godt du bliv bange det er helt normalt.
Drenge gjorde noget helt forkert og du gjorde det rigtige, fordi selvfølgelig om du havde det tøj på som du selv vil have. Nogle drenge går det desværre ofte. Håber jeg kunne Hælpe på en måde👌🏼😁

  • E., Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat