Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg er ALT for lav

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det er slet ikke unormalt. Det kan måske ses som en ‘positiv ting’ at få sin menstruation sent, da man vokser mere, jo senere man får sin menstruation.

Når du får din menstruation, vokser du omtrent 10-12 cm, så du har intet at bekymre dig om.

Jeg fik min menstruation som 11 årig og i dag er jeg dsv. kun 151, også den laveste på min årgang, men det kan jeg godt leve med. Du skal ikke føle dig unormal – du kommer til at vokse en del, når du rammer menstruation. – men højde er selvfølgelig ikke det vigtigste i livet, selvom jeg godt kunne have det sådan en gang imellem.

Lad det ikke bekymre dig for meget – du kommer til at tilpasse dig 🙂

  • Olivia, Pige, 15 år

Var kun sådan ca140cm høj da jeg var 11-12, pludselig skete der noget og jeg begyndte at vokse. Var ca 150cm da jeg var 13-14 men nu er jeg 163. Er stadig ikke en af de højeste men langt fra en af de laveste.

Fik min mens da jeg var 14, og har flere piger i min klasse som er højere end mig og som kom tidligere i puberteten som stadig ikke har fået deres mens. Så intet at bekymre dig om.

  • Anonym, Pige, 14 år

hej pige på 12 jeg kender det godt det med at man syntes at man er for lav. sådan havde jeg det også en gang. men jeg fandt ud af at det endelig er lige meget, fordi det ændre ikke din personlighed eller Din bære måde

  • abdulah, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat