Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skamlæber

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig.
Det sker for alle, at skamlæberne/kønslæberne vokser i puberteten. Faktisk er der mange, som ikke synes at ordet “skamlæber” er passende, da det jo ikke er noget at skamme sig over.
Men alle oplever, at de vokser. De kan gå fra at være små og indadvendte, til at blive længere, så man måske også kan se dem selvom man har samlede ben. Det hele er fuldstændig normalt, og du ser ud præcis som du skal forneden.
Det er godt at huske på, at næsten alle piger på et tidspunkt har eller er usikker på sit underliv.
Håber du kan bruge mit svar.

  • Anonym, Pige, 18 år

Jeg har ret mange veninde og derfor også ret mange soveaftaler. Så på den måde får jeg jo lejlighed til at se en del piger mellem benene. Og vi er virkelig forskellige dernede. Ikke to fisser er ens så jeg tror enlig bare det er smag og behag. Det er rigtig at kønslæberne kan variere rigtig meget, men ved du hvad, jeg altså ikke det spiller så stor en rolle for drengene. Så prøv om du ikke bare kan akceptere at vi allesammen er forskellige.

  • XY-pigen, Pige, 14 år

Bare rolig din TISSEKONE er helt normalt 😉 jeg havde det selv på samme måde men så begyndte jeg at kigge på hele min nøgne krop i spejlet hver dag og jo mere jeg kigger på mine (SMÅ) bryster.. tissekone og NUMSE jo mere elsker jeg min krop hihi såå please kig på din smukke nøgne pige krop såå meget du kan

  • Camilla, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat