Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Intim barbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du har flere muligheder, lad mig komme med nogle stykker.

Dit første valg er en engangskraber. Det fungerer fint, kan være dyrere i længden. De helt billige kan godt efterlade lidt rafter.

Dit andet (nok foretrukne valg) er en faktisk skraber, hvor du engang i mellem udskifter bladet. Nu har du din skraber på plads. Nu skal du have noget shave-gel. Det meste fungerer, bare ikke køb noget fra en “spray-dåse”, der er for lidt fedt i.

Nu til hvordan du faktisk gør: Sørg for at der rent dernede (gør det evt. efter, eller i forlængelse med et bad). Hvis du har en stor busk, så trim evt. med en saks først. Gør området fugtigt med lunken-varm vand. Påfør rigeligt med shave-gel. Nu skraber du bare lige så forsigtigt, og fjerner hårende løbende. Frygter du knubber, så skrab med hårene.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat