Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rejsning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vi sidder tit på nogen bænke i solen når vi har frikvarter i skolen. Vi pjatter jo lidt og engang imellem sidder vi jo på skødet af hinanden, både piger og drenge. Der kan man da godt engang imellem mærke at en dreng har stiv pik hvis man sidder på skødet af ham. Det er nu ikke noget jeg blir krænket over og det tror jeg heller ikke de andre piger gør. Det er nok meget naturligt en dreng rejser sig hvis der sidder en pige på ham. Det kan han jo ikke gøre for.

  • Isa, Pige, 15 år

hej, det ret normalt og få stiv pik så jeg ligeglad med det. Har set mange der får stiv pik men altså i kan ikke styre det.

  • 4444, Pige, 17 år

For mig har det ingen betydning. Jeg er dog enig med “Hey”. Hvis fyren nu har en underlig reaktion eller gør problemet til mere end det egenligt er ka jeg da godt begynde at undre mig. Men jeg tænker ikke mere over det for det er på ingen måde jeres skyld. Jeg tager det i hvert fald ikke som en krænkelse & det tror jeg de færreste gør ❤️

  • M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat