Brev

12 år og vejer 68 kg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år

Det er helt fint at man gerne til tabe sig lidt, bare man gør det på den rigtige måde. For det er slet ikke sundt ikke at spise i lang tid. Men du kunne Fx. starde til en sjov sport du godt kan lide sammen med din veninde på den måde for du motion og i hygger jer sammen. Men husk vis du skal tabe dig skal det ikke være for andres skynd du skal kun gøre det vis du selv har lyst.

Håber mit råd kunne hjælpe
KH Pige på 12 år.

  • Den gule pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat