Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

12 år og vejer 68 kg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej den usikre pige
Lad mig give dig et råd til hvis du har lyst til at tabe dig:
Du skal gøre det på en måde der styrker din krop og ikke svækker den. At lade være med at spise er en rigtig dårlig ide, især hvis man også vil dyrke sport.
Et andet råd er: man skal spise sig “tyndere” det handler ikke om at lade være med at spise, mere om hvad man spiser. Man skal tilrettelægge sin kost udefra sin dagligdag. Hvis man dyrker meget sport, skal man spise mad med meget energi. Hvis man ikke har tænkt sig at dyrke sport, er det ikke nødvendigt at indtage mad med meget energi.

Når alt kommer til alt, handler det ikke om hvor tynd man er, det handler om hvordan ens krop har det. Man kan sige så meget om kropsidealer, men det vigtigste ideal er faktisk at man har det godt. Og hvis du får det af at tabe dig, så gør det på en måde hvor din krop også har det godt.
Håber det hjalp

  • Pige, Pige, 14 år

Hej pige!
Du er helt perfekt som du er! Dejligt at høre du ikke prøver at sulte digselv, det er meget bedre at træne. Synes hver dag du skal sætte musik på, og downloade en trænings app/ kigge på youtube, og så træne måske 15 hver dag. Har selv en app (Fast Build Limitied) og der har den sådan noget hvor man kan se hvordan ens vægt går. Og end BMI osv. Det er ret praktisk! Og med tiden tror jeg din vægt automatisk bliver lidt lavere også når i bliver større.

  • Hyyyy, Pige, 14 år

Hej pige på 12 år

Det er helt fint at man gerne til tabe sig lidt, bare man gør det på den rigtige måde. For det er slet ikke sundt ikke at spise i lang tid. Men du kunne Fx. starde til en sjov sport du godt kan lide sammen med din veninde på den måde for du motion og i hygger jer sammen. Men husk vis du skal tabe dig skal det ikke være for andres skynd du skal kun gøre det vis du selv har lyst.

Håber mit råd kunne hjælpe
KH Pige på 12 år.

  • Den gule pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat