Brev

Trans ftm

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Hvad med at snakke med nogen om det? Din familie eller venner eller lærer? Jeg synes at det godt kunne være at du var transseksuel 🙂 og du skal have hjælp hvis du har det sådan♡ held og lykke!

  • Anonym, Pige, 13 år

hej
prøv at gå ind på lgbt+ ungdom og så inde under vores tilbud her kan du finde noget der hedder ungdomstelefonen, den er lige nu under ombygning.
det er vigtigt at du for talt med nogen om det og særligt nogle man er helt sikre på vil kunne forstå det, hvis du ikke er hel klar til at snakke med dine forældre om det kan de være en god hjælp til at blive det.
det er smukt at være transkønnet da man kender sig selv bedre end mange mennesker, husk det.
held og lykke.

  • Anonym, 14 år

Hej,
Her når man begynder at blive teenager er det helt normalt at få sådan nogle tanker, og for nogle er det noget der er i en periode, og så går over, imens det for andre er noget der bliver der indtil man er 100 ℅ sikker på at man ville skifte køn. Men det er vigtigt at du ikke tager forhastede beslutninger, siden at det kan ændre sig når man bliver ældre.
Jeg synes at du bør tage en snak med din lære og forældre om kønsfordelingen på skolen, og at du synes at det er træls at blive skilt fra dine venner alene på grund af dit køn, hvilket jeg også syntes er uretfærdigt, men desværre er der mange ting i verden der er delt op på den måde, og derfor desværre ikke bare lige kan ændres.

  • UwU, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat