Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg fortælle det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg synes, at du burde skrive til hende som det er, fordi hun ser det måske på den måde, at du faktisk fortæller hende sandheden, frem for at hun måske selv skulle finde ud af det, hvis det var mig, ville jeg nok også helst have at du skriver det, bare så hun ved det på forhånd, ja det kan måske godt være, at hun dropper kontakten med dig, men er hun så virkelig det værd?? hvis hun kan acceptere den du er, så er hun også den rigtige, men hvis ikke så er det ikke dit problem, da du faktisk kun gør det rigtige ved at fortælle hende det.

  • Freja, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat