Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg fortælle det?

Hejsa
Jeg er en trans kønnet dreng som har snakket med en pige i et stykke tid nu vi flirter og sender hjerter, men hun ved ikke jeg er trans.

på det seneste er hun begyndt at sende nogle lidt frække billeder fx hende der ligger i seng med dynen uden bh. Vi bor ret langt fra hinanden og hun siger tit hun ville ønske jeg var hos hende så vi kunne putte og cuddle men føler lidt hun gerne ville ha mere.

Er rigtig bange for hvis jeg fortæller hende at jeg er trans og hun så stopper med at skrive.
Ved ik om det ville være nemmere bare at lade vær med at sige noget men hvad så hvis vi så mødes og hun ik ved det og der så sker noget og hun blir sur.
-D

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej.

Jeg syntes helt klart at du skal sige det, hun bliver ikke nødvendigvis sur men overrasket over det, fordi det er desværre ikke helt “normalt” endnu at være trans.

Jeg syntes stadig at du skal skrive til hende at du er trans, du kan fx. starte det sådan – ‘hej (navn), ved godt at der er gået lang tid hvor vi har skrevet lidt sammen, så derfor bliver jeg nød til at sige det her til dig …..’

Hilsen pige på 15 år

  • Jose, Pige, 15 år

hej bare sig det som det er bare sig JEG ER TRANS OG DET ER JEG STOLT AF

  • hejsa, 23 år

Hej.
Jeg synes, at du burde skrive til hende som det er, fordi hun ser det måske på den måde, at du faktisk fortæller hende sandheden, frem for at hun måske selv skulle finde ud af det, hvis det var mig, ville jeg nok også helst have at du skriver det, bare så hun ved det på forhånd, ja det kan måske godt være, at hun dropper kontakten med dig, men er hun så virkelig det værd?? hvis hun kan acceptere den du er, så er hun også den rigtige, men hvis ikke så er det ikke dit problem, da du faktisk kun gør det rigtige ved at fortælle hende det.

  • Freja, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat