Brev

Non-Binær

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg har selv ikke været i samme uheldige situation, eller samme dilemma for den sags skyld, dog har jeg nogle venner som også er non-binære, så lidt erfaring har jeg da.

Når du skal fortælle det til din mor, kunne jeg forestille mig at det er mindre om at forklare, men nærmere at fortælle, fortælle om hvordan du har det og om mulige forskelle for fremtiden.

For at skrive noget betryggende; må du virkelig ikke glemme at hun måske ikke vil forstå det i første forsøg, men hun naturligvis vil støtte dig i nogen grad. Hun er jo trods alt din mor:)

  • Yoda, Pige, 14 år

Hejsa
Du kan skrive et brev til din mor hvor det står og ligge det på bordet eller noget;) held og lykke

  • Djekr, Dreng, 16 år

Hej søde!
det er ret svært at komme ud til sine forældre, i feel you on that. det er altid et plus at din mor støtter transkønnede, det betyder jo nok at hun vil respektere dine pronouns. fortæl hende, at du gerne vil omtales idk, de/dem eller hvad du nu gerne vil omtales som.
Held og lykke! <3

  • hmmmmm, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat