Brev

Min ven er trans nu?

Jeg er en dreng

og min ven er pige

(føler sig som dreng

jeg ved ikke helt hvordan jeg skal opføre mig og gøre

jeg gætter på at nogle trans eller folk med trans venner ser det her

så vil i give mig nogle råd

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej forstår godt hvad du mener. Jeg synes du skal siger til ham at du ikke vil sorge ham og derfor måske opføre dig mærkeligt eller hvad du nu føler du gør. Tror også selv han skal vænne sig til at være dreng. Også selv om han havde været pige før

  • Homosexuel dreng. 13 år, Dreng, 13 år

Hey, jeg er selv transperson. Husk på at han altid har været en dreng, men bare har haft svært ved at sige det. Det bedste DU kan gøre er at opføre dig præcis som du ellers ville. Derudover så husk at bruge de rigtige pronominer og at sige dreng i stedet for pige. Det gør virkelig en forskel. Hvis din ven kommer i transformation ville det bedste være at støtte dem igennem forløbet. Håber jeg kunne hjælpe:)

  • Yhu, Nonbinær, 13 år

Hej dreng på 14, jeg tænker at det vigtigste vil være at snakke om det med ham og vis han siger han er dreng så begyndt at tale om ham med pronominerne ham/han for det vigtigste når man kommer ud er forståelse og hjælp fra familie venner mm som prøver at forstå en jeg er demigirl og da jeg kom ud var det det vigtigste for mig håber det her hjælper ! 🖤

  • ikke helt almindelig, demigirl, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat