Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min ven er bi-sexuel

Hej jeg har en ven der lige har fortalt mig at hun er bi-sexuel

og hun ved ikke hvordan hun vil sige det til sin familie tænker

at der er nogle der har haft det samme problem

så har i nogle gode råd til hvordan hun kan sige det til dem

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hun skal bare sige det, tror bare hendes forældre kommer til at sige (okay var det bare det). Det er slet ikke så stort, det jo ikke mærkeligt, det er bare ens sexualitet. Det skal hun slet ikke stresse over. Hun behøver heller ikke at sige det, hvids hun ikke har lyst. Jeg ville f eks. Ikke sætte mig ned og sige til mine forældre, at jeg var til drenge 😊❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej
Stod selv i denne situation for noget tid siden, med at fortælle min mor at jeg er biseksuel. Synes det var nervepirrende, selvom jeg vidste hun vil støtte mig 100% samt mine brødre.

Det jeg gjorte var, sendte et meme til min lillebror, skrev et brev til min mor og storebror og en video til mine nærmeste venner. Så hun kunne gøre en af de ting fx brev, sms eller video. Hvis hun er bange for deres reaktion, for så har de noget tid til at sluge det. Enden de måske sætter sig ned, og vil tale med hende om det.

Men hun behøves heller ikke at sige det lige nu, men vente i noget tid end til hun føler sig 100% klar. Eller bare ikke sige det til dem, hvis hun ikke føler for at de skal vide det.

Håber hun finder ud af det, og alt går vel – Held og lykke ❤
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hey!
Jeg synes at hun skal sige det som det er. I mine øjne ville gode forældre acceptere deres barn som det er. I kunne lave en prøve hvor du lader som om at du er hendes forældre at at hun forklare det. Men altså det skal ikke gøre hende bange, nervøs eller ked af det eller at hun går og tænker over det hele tiden eller fylder meget i hendes dag. For så vigtigt er det altså heller ikke. Hun kan også sige det til andre først eller helt lade værd, bare det som hun har lyst til. Hvis hun gør, så kunne hun forklare at hun faktisk ikke har vidst hvordan at hun skulle sige det, eller at hun måske endda hade været bange for deres reaktion. Men altså, man skal være tryg ved at tale med sine forældre. Måske tager det noget tid, men de skal nok acceptere hende som hun er. Det er næsten som om at man skal have lov til at være sig selv af sine forældre. Det synes jeg er lidt skørt. Held og lykke til hende! og hils hende fra mig<33 De bedste hilsner: miiiiiiiiiiiig : )

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Brug for nogen at tale med? Ring, sms, chat eller duk op (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat