Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

LGBTQ+

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er selv en del af LGBTQ+ og oplevede at folk jeg kender lavede homofobiske jokes, men efter jeg fortællende nogen af dem, åbnede det øjne op. De begyndte at respekter mig og mit valg. Og der vil altid være nogen der er imod og for dig. Hvis de ikke kan lide DIT VALG OG DIN MÅDE AT VÆRE så er det d’ers problem, jeg er sikker på at du er vildt sød og rar. Du skal bare være dig selv og være stolt over hvem du er, for du er mega sej.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej fovirret teenager. Jeg kan godt forstå dig. Jeg var selv bange for at komme ud som queer og jeg hørte også folk lave homophobiske jokes. Men da jeg kom ud var det som om folk bare stoppede. Jeg ved ikke om de stadig gør det bag min ryg, men det er i hvertfald rart at det ikke er en hemlighed. Jeg er stadig venner med mine gamle venner, men jeg har også fået nye. Det hjalp mig nemelig en del at prøve at få andre venner der også var queer, så jeg vidste jeg ikke var den eneste <33

  • Anonym, Pige, 14 år

Ej forstår slet ikke hvordan man i 2022 kan være homophobisk (Sry min Stavning her). Jeg er personligt straight og alle mine veninder driller mig med der bruuuh XD fordi de er enten bi eller gay, not kidding.

Så du behøver jo heller ikke komme ud. Bare hver ærlig hvis nogle spørg 🙂 der var faktisk også homophobiske jokes i min klasse, men da en af mine veninder ligesom gjorde det tydelig at hun var lesbisk, uden egentligt at springe ud, er de blevet formindskede. Der vil self altid være nogle idioter men ja. Desuden ændre det jo ikke dig som person at andre ved det. Derfor vil de jo stadig synes lige så godt om dig som de gør nu, og måske vil du enda får nye andre venner.

Du er perfekt lige meget hvad i hvert fald 🙂 jeg synes du skal springe ud i det. Enten blive ved med at havde det dårligt i maven og ikke kunne være dig selv eller gør det og i bedste falder alting mege tvedele og i værste fald er de Rikke noget der ændre sig udover du ikke længere behøver at holde boget hemmeligt.

Go forvirret teenager❤️❤️❤️

  • UwU, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Brug for nogen at tale med? Ring, sms, chat eller duk op (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat