Brev

Identitetskrise

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hør her min ven jeg er en 16 årige gay dreng jeg forstår følesen jeg tænkte osse på om jeg var en pige eller gay men hvis du vil være en dreng så er det første du skal er at sige det ud

  • Jadyn, en gay teen, 16 år

Hej min ven! jeg er selv lgbt så jeg kende lidt til emnet(: Du siger at du føler det skifter lidt med at føle dig feminin og maskulin, så måske er du gender fluid? gender fluid er når ens kønsidentitet skifter fra dag til dag. ellers er du måske bare non-binær. Det er når man hverken er dreng eller pige. i forhold til din seksualitet vil jeg sige at du kan jo bruge så mange labels du vil. Du siger selv at du har romantisk attraktion over for både drenge og pige, så du kunne jo være biromantic. Det er biseksualitet som romantisk attraktion i stedet for seksuel attraktion. Og i forhold til din seksuelle attraktion kan du bare kalde dig selv lesbisk(også selvom du ikke føler dig 100% pige). Så overordnet måske non-binær/genderfluid og lesbisk-biromantic. jeg håber jeg kunne hjælpe dig lidt men jeg vil også råde dig til selv at kigge på forskellige labels og se hvordan andre lgbt personer har det.
Hilsen en lige så forvirret person der prøver at hjælpe.

  • En lige så forvirret person der prøver at hjælpe, Non-binary, 14 år

Hej du😊
Jeg er selv lgbt, men jeg ved ikke om jeg er lesbisk, bi eller pan. Så jeg kender det godt. Måske er du non binær eller gender fluid? Du behøver ikke at sætte labels på dig selv. Du er dig. Du kan godt føle dig både som dreng og pige, men ikke sætte labelen “gender fluid” på dig. Alle er forskellige, og hvis det ikke er med sexualitet, så er det med noget andet. Det føles meget “nu skal jeg tage et valg, der kommer til at tegne skitsen af resten af mit liv og jeg kan aldrig ændre det”-agtigt at “springe ud”(come out) (altså når man beslutter sig for noget i lgbt-cummunitiet)
Sådan er det SLET SLET SLET ikke! Man kan sagtens ombestemme sig! Det var jeg fx selv gjordt. Jeg gik fra gay til bi/pan/en masse forvirring Lyt til din mavefornemmelse, og stol på dig selv. Du er trods alt den, der kender dig selv bedst. Det er helt Ok at være lgbt. Som sagt: det er jeg også☺️
Held og Lykke. Du er dig, og det er Dig, der bestemmer over din sexualitet.

Med venlig hilsen
Mig✨🏳️‍🌈

  • 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🌈🌈🌈🌈🌈, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat