Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Identitetskrise

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hør her min ven jeg er en 16 årige gay dreng jeg forstår følesen jeg tænkte osse på om jeg var en pige eller gay men hvis du vil være en dreng så er det første du skal er at sige det ud

  • Jadyn, en gay teen, 16 år

Hej min ven! jeg er selv lgbt så jeg kende lidt til emnet(: Du siger at du føler det skifter lidt med at føle dig feminin og maskulin, så måske er du gender fluid? gender fluid er når ens kønsidentitet skifter fra dag til dag. ellers er du måske bare non-binær. Det er når man hverken er dreng eller pige. i forhold til din seksualitet vil jeg sige at du kan jo bruge så mange labels du vil. Du siger selv at du har romantisk attraktion over for både drenge og pige, så du kunne jo være biromantic. Det er biseksualitet som romantisk attraktion i stedet for seksuel attraktion. Og i forhold til din seksuelle attraktion kan du bare kalde dig selv lesbisk(også selvom du ikke føler dig 100% pige). Så overordnet måske non-binær/genderfluid og lesbisk-biromantic. jeg håber jeg kunne hjælpe dig lidt men jeg vil også råde dig til selv at kigge på forskellige labels og se hvordan andre lgbt personer har det.
Hilsen en lige så forvirret person der prøver at hjælpe.

  • En lige så forvirret person der prøver at hjælpe, Non-binary, 14 år

Hej du😊
Jeg er selv lgbt, men jeg ved ikke om jeg er lesbisk, bi eller pan. Så jeg kender det godt. Måske er du non binær eller gender fluid? Du behøver ikke at sætte labels på dig selv. Du er dig. Du kan godt føle dig både som dreng og pige, men ikke sætte labelen “gender fluid” på dig. Alle er forskellige, og hvis det ikke er med sexualitet, så er det med noget andet. Det føles meget “nu skal jeg tage et valg, der kommer til at tegne skitsen af resten af mit liv og jeg kan aldrig ændre det”-agtigt at “springe ud”(come out) (altså når man beslutter sig for noget i lgbt-cummunitiet)
Sådan er det SLET SLET SLET ikke! Man kan sagtens ombestemme sig! Det var jeg fx selv gjordt. Jeg gik fra gay til bi/pan/en masse forvirring Lyt til din mavefornemmelse, og stol på dig selv. Du er trods alt den, der kender dig selv bedst. Det er helt Ok at være lgbt. Som sagt: det er jeg også☺️
Held og Lykke. Du er dig, og det er Dig, der bestemmer over din sexualitet.

Med venlig hilsen
Mig✨🏳️‍🌈

  • 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🌈🌈🌈🌈🌈, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Har du brug for at mødes og tale med en voksen anonymt? (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat