Brev

Hvilket køn er jeg til

Hej få nogle dage siden havde jeg en drøm

hvor jeg havde sex med en pige

og siden da har drømmen hjemsøgt mig

eller så bliver jeg vel med at stille mig selv det samme spørgsmål

er jeg lesbisk eller ej ?

Og jeg bliver forvirret hele tiden

og jeg vel gerne hvide om jeg er lesbisk eller ej.

Min krop forvirre mig også når jeg spøger mig selv om jeg er lesbisk eller ej.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg høre dig!! – I slut sommerferie 2020, kom jeg ud som biseksuel. Jeg aner ikke hvor mange gange , jeg har sat spørgsmålstegn ved det samt hvor forvirret jeg var. De tanker har jeg haft i mange år, som i mange år. Må sige det lige ud, jeg sætter stadig spørgsmålstegn ved min seksualitet. Samt er lige så forvirret nu, som enden jeg fandt ud af jeg var i hvert fald ikke hetero.

Men du skal ikke stresse på processen, selvom jeg ved det er så frustrerende . For det hjælper ikke at stresse over, at man ikke ved hvad man er til. Det går ikke hurtigere af det!! For nogen hjælper det at eksperimentere med det, for at finde ud af hvad man er til. Det kan du måske prøve? Hvis det er mugligt? og du føler dig komfortabel med at gøre det!
Ellers er der ikke rigtigt meget andet, end at se hvad tiden siger. Hvad din krop siger.

Noget som jeg synes er mega vigtigt, at du ved og bare andre generelt. Er at man behøves slet ikke at putte et eller flere labels på sig selv. Hvis man ikke føler sig tilpas med et label, skal man heller ikke have et label. Det fint at sige, jeg er en del af lgbtq+ community men kan ikke lide at have et label. Eller bare sige, føler mig ikke tilpas med nogen label bom. Så er det ikke længere. Samt hvis man finder et label, er det heller ikke det endelige label man har resten af livet. Det kan sagtens ændre sig fx. biseksuel til lesbisk, eller bøsse til panseksuel.

Det vigtigstes er bare, du lytter til din krop!! Du føler dig tilpas!!!
Håber det hjalp og held og lykke 😊
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hejsa, det er helt normalt at drømme sådan. Undersøgelser viser, at det er de færeste der har disse drømme, som kommer ud som lesbisk.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej! – Jeg ville bare sige at det er helt normalt at få disse drømme, om at have sex med det samme køn / modsatte køn. Jeg ville bare sige at det er helt normalt at stille spørgsmål om hvilket køn man er til. 2020 December måned, kom jeg ud som bisexuel, jeg ved virkelig ikke hvor mange gange jeg har stillet mig selv det svære spørgsmål “Er jeg virkelig til begge køn?” Da nogle af mine venner ikke tror på det fordi de har vist at jeg kun har været til det ene køn. Men de kan jo ikke styre hvem jeg kan lide og ikke kan.

Men du skal ikke stresse over det, uanset hvad, så er det helt fint er være lesbisk, Bøsse, Biseksuel, Panseksuel osv.

Det vigtigste er at du føler dig helt tilpas, og ved hvem du selv er 🙂
jeg håber det hjalp!

Kh. MIG 🙂

  • Mig :), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat