Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Vis det var mig ville jeg sige det til mine forældre først, så ville jeg prøve at sige det til min bedste ven(men ville også selv være bange for at sige det) men gøre det stille og roligt FX. Hey jeg vil grene lige sige noget til dig, jeg tror st jeg er til drenge. Og så svare han. Og i snakker og så siger du måske et par dage efter at jeg synes du er lidt sød og se hvad han svare jeg håner ik at det her kommer til at ødelægge jeres forhold
Kh en pige på 13

  • En pige på 13, Pige, 13 år

Hej du
Jeg vil lige starte med at sige at det er så sejt at du er kommet til den konklusion og bare accepterer det. Det er mange i denne verden som prøver at skjule hvem de er eller lader som om de er en anden så det er vildt sejt at du står ved hvem du er.

Mht. Din ven så syntes jeg helt klart du skal fortælle ham det. Det kan gøres rigtig naturligt, som bare en samtale. Og hvis han nu bliver overrasket eller noget så bare fortæl ham at du selvfølgelig aldrig vil gøre noget han ikke vil have og at i stadig kan være venne og at intet ændre sig hvis han ikke føler det samme. På den måde bliver han måske ikke så overrasket.

Og jeg syntes bestemt ikke du skal frygte at snakke med nogen om det. Hvis det er for grænseoverskridende at snakke med forældrene først så tag fat i en god ven eller en bror/søster eller måske en onkel/faster/tante/farmor. bare en som du føler dig tryg ved og så skal vedkommende nok hjælpe dig med at sige det videre til forældrene.
Du vil. helt klart få det bedre efter du har snakket med nogen om det. Sådan er det altid. Hvis man går med noget indeni får man det kun bedre hvis man lukker det ud og fortæller andre om det.
Held og lykke!
Knus Caro

  • Caroline, Pige, 19 år

Hej!

Siden i har et rigtig gammelt venskab, er det vigtigt du passer på og ikke laver en for hurtig beslutning. Ved du om din ven er bøsse/biseksuel? Ved du om han har et crush på nogen? Synes du skal give små hints, så han selv kan finde ud af hvad han er, og om han er forelsket i dig.
Angående det med at springe ud, så behøver du jo ikke at gøre det, hvis du ikke har lyst endnu. Men hvis du har, bare sig det som det er. Mange mennesker kan også godt fornemme det lidt hvem der er og ikke er, og tror ikke det er et så stort chok

  • Jeg er irreterende sorry, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Har du brug for at mødes og tale med en voksen anonymt? (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat