Brev

Føler mig som en dreng!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12
du er jo måske lesbisk og jeg går også lidt i drenge tøj men jeg har kun 2 gode drenge venner men det er helt normalt at have drenge venner

  • tessie2235, Pige, 10 år

Kun dig selv vil kunne mærke om du er transgender og homoseksuel.
Vi kan ikke andet end at give råd, og derfor er det også vigtigt at det er noget du tænker meget over. Der findes SÅ mange mennesker her for tiden der kommer ud som biseksuel, for opmærksomhedens skyld, uden at være det.
Og når først man ligesom er kommet ud som det, så kan man ikke bare sådan lige ændre det. Eller jo self. kan man det, men at komme ud den ene dag, og den anden dag fortryde det.
FTM (Female To Male) Transgender – er et MEGET stort skridt i livet at tage. Og derfor er det virkelig vigtigt at man tænker sig om. Det er noget man kan komme til at fortryde så meget. Det er ikke bare sådan lige til bare at ændre køn. Og det er ikke alle der vil støtte det, mange mennesker bliver jo udsat for så meget på grund af deres seksualitet.

Det her er ikke en beslutning der bare kan tages på 1 dag.
Tænkt dig grundigt over det.
Hvis du ændre dig til en dreng, vil du så savne at være en pige?
Altså du kunne jo også være genderfluid? Hvilket vil sige at man føler sig som flere køn, og derfor vælger at skifte lidt mellem det. At den ene måned er man pige, den anden dreng?
(Genderfluid er et andet køn)

At blive tiltrukket til piger, er ikke altid ensbetydeligt med at man er gay, eller noget.
Det her er noget du skal tænke rigtig meget over!
Og det er meget vigtigt at du taler med dine forældre om det.
Jeg har stået i den samme situation, men indså så at jeg elsker at være pige. Ja det ville være sjvot at være en dreng, men jeg elsker at være en pige.

  • BaconGuden82, Pige, 13 år

Hej pige på 12

Mange finder ud af om de er bi sexulle, homosexulle eller trans kønnet i en meget tidlig alder. Det er meget “normalt” at man “prøver” ting af, for at se hvad man kan lide og ikke lide.

Jeg blev også kaldt for dreng da jeg var på din alder, men jeg er en pige, som er tiltrukket af drenge. Jeg har aldrig ladet det stoppe mig, og derfor skal du heller ikke være bange for at spørge din mor eller far….

Hvis du føler dig fanget i en anden krop, så er der altid mulig for at man kan “skifte” sit køb

  • PigePå17, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat