Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er bi men er bange for at komme ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du bør ikke gøre noget endnu! Vent et års tid, er selv 14, og nogle af pigerne fra min x-klasse troede ligesom dig de var bi. Efter 3 måneders tid for nogle, lidt over 1 år for andre fandt de ud af, at de ikke rigtig var bi. Det er sikkert bare en fase du roder rundt i, giv det lid tid det viol give dig et svar på, om det er en fase, eller om du er bi. Betro dig evt, til en, her kan jeg anbefale din sundhedsplejerske på skolen.

Chat for hjælp:
Børnetelefonen kan værelidt overrendt i c hatten, så vil bare nævne der er andre muligheder:
-Cyber Hus
-Girltalk
-Snakløs
-Privatsnak
osv.

  • Angelia, Pige, 14 år

Hey, er selv bi. Gik længe og tænkte, da jeg selv troede at det måske bare var en fase. Men jeg gav det lidt tid og fandt derefter ud af at det ikke bare var som så.
Da du selv er af en meget ung alder, vil jeg kun kunne foreslå at du ventede lidt ind til du var 110% sikker. Det vil redde dig fra unødvendig fummel senere.
Men hvis du er helt sikker, så sig det til din venner og hvis de virkelig er der for dig så vil de se forbi det. De vil måske spørge ind til det, men de vil altid være på din side.
Håber det kunne bruges.
Venlig Hilsen J, 16

  • J, 16., Dreng, 16 år

Hej du 🙂

Jeg forstår godt, at det er mega skræmmende at føle noget, som måske virker forkert. Du er i en meget ung alder, og det gør også at det er svært at tage stilling til. Da jeg var 12 år, fortalte jeg mine veninder at jeg var biseksuel, og de mente bare det var for at få opmærksomhed. Men jeg holdte fast i det. Siden har jeg været super i tvivl om jeg stadig er biseksuel.

I dag er jeg 17 år og har stadig ikke været kærester med en pige. Jeg siger stadig til folk at jeg også er til piger, når de spørger, men det er ikke noget jeg går og råber ud over det hele. Du skal ikke være bange for at sige det højt. Hvis du har en ven eller måske en voksen du stoler på, så kan du måske snakke med dem om det. Husk du underskriver jo ikke en kontrakt og du behøver ikke være til både piger og drenge resten af dit liv. Du er bliver tiltrukket af kemi mellem to mennesker, om det så er til en pige eller en dreng, er helt ligegyldigt.

Og husk bare fordi man springer ud som biseksuel, behøver man ikke være forelsket i alle piger man ser. Hvis du tager beslutningen om at springe ud, så tal med dine veninder om, at det ikke betyder du pludselig er forelsket i dem. Det kan være de går og tænker det. Så de ville sikkert sætte pris på, hvis du sagde det til dem.

Kærlig hilsen
S

  • S, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Har du brug for at mødes og tale med en voksen anonymt? (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat