Brev

Bisexuel-eller hvad?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg tror ikke du behøver sætte mærkat på dig selv – jeg er sådan og sådan. Jeg tror det kan kan skifte enormt meget hvad man føler sig som og man behøver slet ikke sætte et skilt på sig selv men bare være i situationen. Jeg er 15 nu og har selv været forvirret ligesom dig. Min første oplevelse var med en pige da jeg var 12. Det skete under en soveaftale og jeg var så overbevist om at jeg var lesbisk. Så fik jeg efterhånden øjnene op for drengene. Men jeg fik så et “tilbagefald” for et stykke tid siden til en fest hvor jeg elskede med en pige i et andet rum i huset. Nu har jeg fået en drengekæreste og hviler i mig selv igen, men jeg er holdt op med at sætte mærkat på mig selv. Lesbisk, bi, straight – who cares…! Man behøver heller ikke absolut at fortælle det til alle og enhver, hverken forældre eller venner. vi ændrer os hele tiden og har man først sagt man er sådan og sådan får man let et stempel på sig. Alt kan være en fase

  • Juicie, Pige, 15 år

Hej, jeg er en 14 årig pige der kan lide drenge, men også piger. Det er en let og ligetil måde at sige det til sig selv på. Istedet for mærkater eller identiteter man kan give sig selv, der kan ende med at være meget forvirrende, kan man lægge det fladt ud så enkelt som det er. Jeg har altid ville være den perfekte pige/datter, og jeg kommer ud af en familie der måske ikke har noget imod LGBT, men heller ikke er meget for det. En dag opdagede jeg at en pige jeg var ven med fik en kæreste. Og jeg fik ondt i maven, sådan rigtigt ondt i maven ved tanken om det. Efter lidt tid opdagede jeg at jeg var forelsket i hende, og at det ødelagde mig helt at se hende med sin kæreste. Jeg blev så trist, er jeg lesbisk, er jeg biseksuel, panseksuel, alle de navne og identiteter skræmte mig. Lige indtil jeg kom til konklusionen: jeg kan lide piger, og jeg kan lide drenge. Lige meget hvilket navn man så vil give det. Jeg elsker dem jeg elsker, mine venner elsker dem de elsker. Jeg er ikke ligeglad med hvordan folk vil så på mig, men jeg er ligeglad med at have en eller anden “titel” der skal tage over og betyde alt. Jeg er mig, om folk kan lide det eller ej. Hvis der er nogen der spørger siger jeg: jeg kan lide begge. Jeg vil råde dig til at sige det samme indtil du med sikkerhed ved hvor du står, alt kan nå at ændre sig.

  • Pige der kan lide begge, Pige, 14 år

Du skal måske vare anonym til at starte med og vis du møder en flåten fur eller pige så kan du spåre

  • Filip, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat