Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

LGBTQ+

Jeg er kindaa forvirret.?

kan man være non-binary og lesbisk på samme tid?

det lyder underligt fordi ja..

Lesbisk det er jo når man kun er til piger,

og non binary er jo intet køn?

er sygt forvirret!!

11 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Jeg tror ikke det er noget du behøver at dvæle så meget i og tænke over. Jeg er selv 17 år (Jeg bliver snart 18) og jeg ved slet ikke hvilken sexuel orientering jeg har, og det er helt okay. Du behøver ikke at blive forvirret eller bekymret over din identitet, hvis det er det du er. Du er trods alt kun 11 år gammel, så at du ikke ved hvilken sexualitet du har, er helt forståeligt. I fremtiden vil du måske finde ud af at du har en anden sexualitet og måske ikke. Pointen er bare at det er okay ikke at vide hvem man er.
Måske er du lesbisk. Måske ikke. Uanset hvad, handler det hele om kærlighed, og så kan vores identitet, efter min mening, være ligegyldig, og du behøver ikke at give dig selv et label❤️

  • Personen uden personlighed, Pige, 17 år

Hej, lesbisk pige her! Jeg er ikke selv nonbinær men jeg håber stadig jeg kan hjælpe!

For det først er det altså helt okay ikke at være sikker på sit køn og sin seksualitet, man behøve altså ikke at finde ud af den slags, mærkater er for nogle mennesker meget vigtige (jeg har altid godt ville have et mærkat der passede til mig) men for andre er de slet ikke vigtige! Bare gør hvad du vil, det er okay ikke at vide hvad ens seksualitet/køn er men det er også helt okay at ville have et mærkat.

Det er 100% muligt at være både nonbinær og lesbisk på samme tid, jeg ser det måske som om at når man er lesbisk så falder man mere på “kvinde” siden end “mande” siden, og man er tiltrukket romantisk, seksuelt eller begge dele til folk der også falder mere til det kvindelige køn. Jeg er nemlig lesbisk og jeg er tiltrukket til kvinder og mere “kvindelige” nonbinære personer.

Altså at man stadigvæk kan se sig selv en smule mere som en kvinde end en mand, (jeg siger slet ikke at det er de eneste køn, men det jeg mener er når det kommer til køns-spektrummet er man mere komfortabel i en “kvindelig” position.) Man kan dog også være heteroseksuel og nonbinær, du siger selv at du føler du er til kvinder, hvis du måske falder mere til den mandelige side af kønsspektrummet kan du også identificere dig med dette!

Eller så er der jo også “queer” som kan blive brugt til en hel del, men en af dem er et mærkat til seksualitet. Queer kan blive brugt til at beskrive alle LGBTQ+ personer men man kan også bare identificere sig som queer, det vil bare betyde at du ikke er heteroseksuel og/eller ciskønnet (som jeg kan høre fra dig besked du ikke er) “Queer” kunne være en god måde at beskrive din seksualtiet på!

Der er mange måder at beskrive sin seksualtiet og kønsidentitet på, du kan måske prøve at søge efter nogle muligheder der er! Plusset i LGBTQ+ er der jo 🙂 der er så mange måder at beskrive den slags! Du skal nok finder noget der passer til dig, intet pres bare tag det roligt og du behøver slet ikke engang at finde ud af det! Ro på min ven <3

Mange hilser og håber du kan bruge min besked!

  • Bea, Pige, 17 år

Jeg tror bare det er vigtigst at du ved hvem du er og hvem du kan lide
Så skal alt nok gå godt

  • Biseksuel pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Har du brug for at mødes og tale med en voksen anonymt? (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat