Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hun gravid?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14.
Ud fra det, du beskriver, kan du være ganske rolig, hende pigen er ikke gravid. En pige skal have en drengs tissemand op i sin tissekone og han skal have udløsning oppe i hende for at hun kan blive gravid. Hvis pigen er samme alder som dig, kan det være, at hendes menstruation er uregelmæssig og det kan være derfor, hun er gået over tid.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Hej dreng på 14
Moske kan du føle at beskeder hvor folk bare skriver det er ikke rigtig føltes hårdt det ville jeg syntes så det jeg siger det er jeg kan forstå du tror det og jeg har ikke så meget forstand på den men jeg er rimelig sikker på at det ikke er det men selvefølig hvis du er mere nervøs kan du jo altid skrive herind

  • Hjælpe, Pige, 10 år

Hej,

Det er helt okay, at man tænker og er nervøs for tingene, men med det som du beskriver, så tænker jeg helt sikkert, at du kan slappe helt af. Det er meget normalt også, at pigernes menstruation er uregelmæssig, så du skal ikke bekymre dig.

Drengens tissemand skal også op i tissekonen og have udløsning før hun ville kunne blive gravid, så som du beskriver det, så er lidt ridden med underbukser på ikke noget at være nervøs for.

Kh, Simon

  • Simon, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du bange for at du er blevet gravid? Få gode råd her

Hvis du har haft ubeskyttet sex og er bange for, om du måske er gravid, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er gravid? Hvornår kan jeg tage en graviditetstest? Har lægen tavshedspligt? Kan jeg tage en fortrydelsespille?

 

Her på siden kan du få hjælp ved at prøve guiden, læse gode råd eller breve fra andre unge. Du kan også se, hvilke rettigheder du har, hvis du skal tale med din læge.

Graviditet Andre der hjælper

Klinkker for prævention og sexsygdomme

Rådgivning og undersøgelse - prævention, graviditet og sexsygdomme
Læs mere

Mødrehjælpen

Rådgivning vedr. uønsket eller planlagt graviditet og til unge forældre
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat