Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nøgne mennesker i et spil..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har også prøvet spillet det var mine venner der spillede spillet så jeg prøvede det men efter ca. 3 min blev det for meget

  • 5.klasse, 11 år

Du kan ikke blive anmeldt på Roblox for det du har gjort, det kan hun dog godt, og ejeren af spillet kan miste sin konto. Hun har højst sandsynligt ikke filmet det eller lagt det op nogle steder, da nøgne spilkarakterer heller ikke hører til på YouTube og andre lignende steder.

Hvis du en anden gang kommer ud for noget lignende, skal du vide at du ikke kan blive anmeldt for noget du ikke har gjort, da Roblox er meget hårde når det gælder nøgenhed. En anden gang så sig nej, og anmeld dem i stedet. Hvis du bliver anmeldt for det, gør Roblox ikke noget.

  • Anonym, Pige, 18 år

Rolig de kan ikke finde dine forældre igennem et roblox spil så der kan intet ske 🙂

  • Nørden, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat