Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Minecraft

Hej jeg ville gerne vide hvordan man kan tæmme en minecaft horse, siden jeg er virkelig dårlig til minecraft og har brug for hjælp.

Mine venner siger altid jeg er dårlig til at spille, og jeg skal stoppe.

Jeg kan godt lide at spille, og ville vide om det betaler sig bare at stoppe med at spille.

Gender fluid, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du højreklikker på hesten indetil den kan lide dig (skal gøres uden noget i hånden) husk at have en sadle klar til efter

held og løkke

  • PIGEN DER PRØVER AT HJÆLPE, MEN ER 4 ÅR YNGRE END DIG, SÅ DET HJÆLPER NOK IKKE. DET ER GODT NOK ET LANGT NAVN. NÅ HÅBER DU KAN BRUGE MIT SVAR:), Dreng, 16 år

hej vil bare fortælle at dine venner har været ligeså dårlig som dig engang alle har været en noob husk det
Ninja var engang dårlig til fortnite
Pewdipie var engang dårlig til minecraft
Og astralis var engang dårlig til cs:go
Btw næste gang du har problemer med minecraft så Google det det gør jeg

  • Mig, Dreng, 13 år

Hej
Husk at øvelse går mester og at man ikke altid kan være god til alt. Hvis du synes at Minecraft er sjovt så skal du helt klart blive ved. Sig til dine venner at du ikke synes at det er så fedt at de kalder dig dårlig. Og det med at tæmme en hest det kan du sikkert finde masser om på YouTube eller Google;)

Vh Pigen på 13

  • Pigen med de store bukser, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat