Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KAN JEG SPILLE

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 10. Piger er lige så egnet til at spille computerspil som drenge. De siger det nok for at drille. Personligt vil jeg selv sige at det noget bras det er de siger.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej pige på 10. Jeg er selv en pige som spiller virkelig meget computer, og i starte blev jeg ogs mobet med det, men til sidst gad jeg ikke at lytte til hvad de sage. også ende det faktisk med at de stoppet med at mobbe mig. Og nu sider jeg og bruge næsten alt min tid på at spille computer med mine drenge venner, og de syntes faktisk at det er mega sejt at der er nogen piger som os spiller computer. Så mit råd til dig vil nok være at du skal indnurere dem som mobber dig, fordi at vis du ikke reagerer på det så syntes de ikke at det er sjovt mere. også stopper de nok. Også syntes jeg at du skal finde nogen at spille med, som kan respekter at du spiller computer.

  • Pigen som prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Husk på st du kan være lige den du vil og hvis andre siger at du ikke kan så enogrer dem hør som du vil hvis du har lyst skal de andre blande sig fuldstændig uden om og det tror jeg også du bliver nød til at fortælle dem

Måske står du også i dette dilema for det har jeg gjort og jeg er også blevet mobbet en del på min gamle skole men måske er du lidt bange for at sige noget tilbage eller modbevis dem for hvad hvis nu de mobber dig ligesom andre en gang har gjort men bare rolig det bliver meget bedre hvis du bare er bestemt og fortæller dem at du kan lide at spille computer og hvis folk ikke syntes om det så skal de blande sig uden om ved det er svært at sige men prøv det bliver meget bedre❤️

  • Prøver bare at hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat