Brev

Kan ikke vinde i Fortnite

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg er en pige på 14 som selv spiller Fortnite. Jeg kender følelsen, at man er dårlig til noget og folk driller en med det. Husk nu, at alle kan ikke være lige god til alle ting. I starten var ALLE dårlige til Fortnite. De personer, som kalder dig dårlig, de har selv været dårlige, som alle os andre fra starten. Jeg fik afvide, at drengene ikke troede på mig i min skole over jeg fik så mange kills i en Duo, men det deres problem jeg er ligeglad. Fortset god dag. (:

  • Pigen som vil hjælpe dig, Pige, 14 år

Jeg kender det alt for godt så jeg laver bare sjov med det og kalder mig selv en Noob. Det er nemmer for mig hvis jeg bare selv joker med det, fordi så synes de ikke mere det er sjov at drille dig med.

  • mathilde, Dreng, 11 år

Hey! Jeg ved ikke hvordan du har det. Men det lyder ikke godt. Og din matematiklærer lydet det som om prøver at spille sej. håber du kommer over det

(Redigeret af moderator)

  • Phil, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat