Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen og game med

Hej

Jeg er en dreng på 11

Jeg har ik nogen venner og Spille med

Ved ikk om jeg er Irriterende

Plz hjælp

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du kan jo prøve at joine nogle gaming servers på discord, der er MANGE at snakke med!

  • Anonym

Har altid selv været meget alene, det eneste jeg kan sige er, at du skal bare springe ud i det og snakke med folk og være velkommen, spørg om deres snap eller disc eller hvad du nu bruger, og spørg om de ikke har lyst til at spille en dag, spørg hvilke spil de kan lide og sådan noget:)

  • S, Dreng, 13 år

Hej vis du har Discord så kan du finde virkelig mange venner. Igennem 2 år jeg har været på appen har jeg fået 30 til 28 venner. Det ogsået godt sted at starte vis du vil have venner i Gaming verden.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat