Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 10

Problem 1
Du behøver ikke være bange for at du spiller for meget det skal dine forældre skal nok sige til dig hvis de synes du spiller for meget

Jeg er en pige på 11 som ikke har tiktok og det går okay uden.

  • Pigen uden tiktok, Pige, 11 år

Hej❤️
Problem 1: jeg har nogle råd som hjalp mig
1: lav et skema hvor dar fx stor tirsdag spiler jeg 15 min.
2:snark med nogle om det.
Problem 2: står i samme problem. Jeg tror bare er stolt af sine 500+ følger men snark fx sammen med din lærer. Så kan dig og din lærer måske sige det til hinde sammen.
Huber det hjalp❤️😍
KH Lærke 😍❤️

  • Lærke, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat