Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

har dårlig samvittighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Som du allerede nævner i dit brev så er det ikke din skyld. Specielt ikke når du ikke har været der

  • AF, Pige, 13 år

Nu spiller jeg selv meget, og bruger konstant Discord osv. Og kan bare sige at det ikke er din skyld. Du prøver jo ligefrem at hjælpe dem, ved at bringe dem sammen i en chat, så alle kan have det hyggeligt. Hvad de går og foretager sig derinde, og deres skænderier er ikke din skyld.

Håber det hjalp 🙂

  • Legenden, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat