Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gaming

Hej Alle!

 

Jeg er dreng på 13 der gamer hele dagen lang! Bogstaveligt talt! Jeg har fået den regel hjemme hos mig at jeg må spille computer, så længe jeg har lavet mine lektier.

 

Jeg har aldrig lektier for, så derfor spiller jeg med det samme jeg kommer hjem. Jeg spiller cirka 8 timer om dagen….

 

Hjælp mig! Er det for lang tid at spille?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes selv at du burde skære ned til måske 6 timer om dagen (bare for at få en start) jeg har selv en kæreste og han gamer VIRKELIG MEGET som i hele tiden ligesom dig☺️
Og han er begyndt at skære ned da han risikere at få briller hvis han spiller for meget????

  • Anonymusius, 11 år

Hej, jeg er også 13 år, jeg spiller også hele tiden! Jeg er bare en pige. Jeg synes det er en god ide at aftale noget med dine kammerater om i kan gå en tur eller noget hver anden dag eller noget, så du også får noget motion, får det er RIGTIG vigtigt!
Gaming er dejligt, men ikke altid det bedste, håber du læser mit råd og tager det til dig. Ha det godt!

  • Rocki, 13 år

Ik være bekymret. Jeg spiller 12 timer om dagen :Q

  • Anonymous, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat