Brev

Gaming

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey Malthe, Nilas og Elliot. Problemet er i det bare at jeg ikke rigtigt stoler på nogle (ud over den person jeg har fortalt det til) hvilket inkludere mine forældre og lærere. Jeg bliver ikke direkte Mobbet mere, heller ikk online, problemet ligger bare i at jeg skal gå sammen med dem i min klasse til slut 9. Klasse, hvilket gør så jeg egentlig gerne vil prøve på at have det okay med dem…

  • Ham der skulle ha’ hjælp, Dreng, 13 år

Det ville være en god idè at sætte tid på hvor meget du bruger din computer.
oppe i skolen kan du prøve at være med til nogle ting så du ikke længere er ´´nørden i hjørnet“

  • caper, Dreng, 10 år

Jeg ved godt, at det er svært, men det bedste ville være, hvis du kunne tale med nogen, der kan gøre noget for at hjælpe dig. Det kan være rigtig svært at bede om hjælp og snakke med nogen, man ikke helt stoler på, men hvis du nu snakkede med dine forældre om, at du ikke har det så godt i skolen, tror du så ikke, at de vil prøve at hjælpe og forstå dig?

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat