Brev

Fortnite

Hej jeg er en dreng på 13 år

Jeg spiller stadig fortnite med nogle af min venner, men de drenge som går i min klasse siger at man er en taber hvis man spiller fortnite.

Jeg elsker at spille fortnite med 3 rigtig gode venner,

men hvad skal jeg gøre hvis de drenge fra min klasse finder ud af at jeg spiller fortnite og driller mig med det?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13.
Hvis du ignorer dem så stopper de fordi, så finder de ud af at de ikke får noget ud af det. Det kan godt være svært men bare prøv. Spiller det også selv med drengene fra min klasse, men vi har det sjovt når vi spiller.
Håber du kan bruge det
Mvh
Pige på 14

  • Gamergirl, Pige, 16 år

Haii, altså er det ik´ ogz lidt taber agtigt at sige at man er en taber hvis man spiller fortnite? bare gør det du kan li´. de siger det sikkert fordi de ikke har nået at lave her for tiden og de synes det er sejere at genere andre, spiller selv fortinte sammen med nogle gode venner jeg mødte via discord. synes bare du skal gøre hvad du li´ :3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat