Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Banet fra reddit

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 16 år

Det lyder da mega træls det der er sket, men jeg synes du skal snakke med din mor om det fordi det kan være hun har en løsning og det kan også være rart at få det sagt til en.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej.

Nu er det jo sådan, at Reddit heldigvis bare er et socialt medie. Med det sagt, siger jeg ikke, at dit problem ikke er godt nok.

Jeg kan godt forstå det er surt at miste en “kendt” profil på et kendt social medie, som du oven i købet bruger meget af din tid på.

Du kunne evt. prøve at overveje hvorfor du mon er blevet bandlyst fra Reddit? – Nogen gange kan det hjælpe på det.

Da det jo bare er din profil, burde du også kunne lave en ny profil og bruge Reddit på den. Godt nok mister du dine “Reddit Coins” og alt din “Karma”, men jeg er sikker på at det nok skal være sjovt nok at skaffe dette tilbage igen.

Hvis du laver en ny profil, så husk nu at tænke dig om, hvad du poster, og altid se det fra andre perspektiver, så vi kan undgå at du bliver bandlyst igen.

Til det med din mor: Tror bare du skal sige det til hende, som det er; at du er blevet bandlyst fra din yndlings sociale-medie, og at du har mistet det hun har købt til dig, og at du er meget ked af det, men at du faktisk ikke ved hvorfor du er blevet bandlyst.

Jeg håber det hjælper lidt.

De bedste hilsner
Dr. Jones, 16 år.

  • Dr. Jones, Dreng, 16 år

Kunne du kontakte reddit og spørge hvorfor du blev banet? Evt lave en ny profil og tilføje dine reddit venner derfra (kender det ik helt) og så spørge hvad de synes man skal gøre eller noget?

  • Mey, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat