Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hello, jeg synes at du skal fortsætte med at spille fortnite og finde dig nogle søde mennesker der gerne vil spille med dig selvom du er dårlig til det. Lad være med at gøre overhovedet noget der har med penge at gøre i det spil.
Held og lykke!

  • Djjdk, Dreng, 16 år

Yo mækker ik spild din tid på dem find nogle nye guts og spille med fortnite er et stort selvskab og der er mange menneske er gerne vil spille og stå samme sted som dig 😉

  • Miig, Dreng, 14 år

du skal finde nogen nye venner der ikke presser dig til og købe ting og fortælle dine forældre at det dine venners skyld og de har presset dig til og købe det og jeg er sikker på du nok skal finde nogen nye og spille med inde på fortnite

-mvh anonym person 14år 🙂

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat