Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

breakup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde..
Forstår godt du føler dig alene, og at det er mega nedern at du skal se ham hver dag, men bare vær en bad bitch, og ikk giv en fuck for ham<3

  • Annonym, Pige, 16 år

Nej nej nej. I klasse med sin ex… enhver piges værste mareridt. Men hvis han skrev til din veninde først, er han nok ikke det værd. Måske har han været den bedste kæreste idk, men han kan have ændret sig. Du kan tale med ham, eller bare ignorere ham(hvilket ville være virkelig dumt) Valget er dit. Du skriver at du er ked af det, og det kan jeg godt forstå. Men kom over det, og han får at se, at det var en kæmpe fejl at slå op med dig!

  • Hilsen Anonym pige, 11 år

Hej triste pige, du kan jo ikke undgå drengen og af den grund skal du bare prøve at få det bedste ud af jeres relation. Jeg har været udsat for en del, og vis der er en ting jeg har lært er at man ikke kan løbe fra sine problemer. Hvis du vil have tankerne væk fra ham så enten find dig en hobby at gå op i, eller skriv dine tanker om ham ned på et stykke papir (det skal være alt du havde for ham), og brænd det udenfor i noget brændbart som fx en gryde.

  • w, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat