Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirrende signaler

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej det er mig der skrev brevet tusind tak for svarene indtil videre. Det hjalp rigtig meget. Lige nu går det ikke så godt mellem os desværre, men vi må se om det ændre sig. Jeg er i hvert fald sikker på at vi har noget specielt sammen.
Hilsen forvirret dreng

  • Forvirret dreng, Dreng, 15 år

Hej med dig selvom du allerede har fået nogen gode svar er brevet stadig åben til at skrive råd til jeg er selv en pige og selvom jeg er det er jeg lidt enig med dig vi kan sende vildt forvirrende signaler jeg kan 100% godt forstå hvis i drenge nogen gange ikke helt forstår vores signaler da de er meget forvirrende fir de fleste drenge det lyder som om der er god kemi mellem jer og der godt kunne opstå lidt magi jeg kan ikke sige 100% hvorfor hun meldte afbud men jeg tror ikke hun laver sjov med dig når piger sender 😘😘 sådan nogen emojis til drenge er det sjældent fordi de laver noget sjov det er ofte fordi de gerne vil se dem som mere end bare en ven jeg kan godt forså at du at du bliver lidt forvirret når hum dagen inden i skal mødes aflyser fordi hun er syg men du kan se hun er i skole jeg ved jo ikke om hendes veninder ved at hun snakket med dig men i den alder for piger er det med kærlighed og drenge noget som er noget man på en måde har lyst til at holde for sig selv og på den anden side har lyst til at sige til alle hvis hendes veninder ikke ved du skriver med hende kan grunden til hun aflyste være at en hendes veninder har spurgt om de skulle være sammen og hun ikke følte at hun kunne sige nej uden at forklare hvorfor og de fleste piger jeg kender i den alder vil ikke fortælle veninderne om drenge før de er sikker på dem ( jeg har en lillesøster på den alder så jeg kender et par piger på den alder) jeg tror ikke du skal være bekymret for hun ikke kan lide dig det er jeg næsten sikker på hun kan prøv at blive ved med at snappe med hende og vis interesse det ved du sikket allerede med det elsker mange piger håber i får det løst mellem jer

  • Mig, Pige, 19 år

Hej jeg synes du har fået en masse gode men aliligvel håber det kan hjælpe dig
Jeg tror godt hun kan lide dig men er usikker på sig selv og måske også dine føelser
Jeg synes du skal sige at du gerne vil mødes med hende når hun kan og er rask og VIS din interesse for hende for eksempel jeg ved ikke hvor direkte du vil være med hende men ved at du sikrer dine føelser overfor hende vil hun nok føle sig mere sikker og tilpas
Jeg har også en veninde som jeg kender som hun har haft en dreng (hun kan lide) men er usikker og nervøs for at skulle mødes fordi det kan være pressende så jeg synes du skal gøre så det ikke er så kompliceret måske ikke lige møde fammilien første gang i mødes kan huske min veninde var nervøs for det men det kan godt være hun er okay med det men sikrer dine følelser for hende vær lidt direkte men ikke for meget (ved godt det er svært at vide) og prøv at gøre så det ikke hvis det er det hun føler at det ikke føles så presset at mødes med hianden første gang

Jeg ved selvfølelig ikke helt om hun kan lide dig tilbage men efter det jeg læste synes jeg det lyder sådan at hun kan jeg håber du kunne bruge mit svar

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat