Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!

Hjælp, jeg har en kæreste

jeg har haft en del problemer med,

men jeg er fladet lidt for hendes søster.

Hva fa’en ska jeg gøre ?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg står i samme situation – følger med her

  • Dreng på 17, Dreng, 17 år

Uha, den er svær. Jeg synes du skal slå op med din nuværende kæreste, hvis du føler, at du har mistet interessen for hende. Så kan du altid se, om det kan blive til mere med søsteren.
Jeg synes det er dårlig stil at ligge an på søsteren, hvis du har en kæreste. Derfor vil jeg klart råde dig til at slå op med hende, hvis du er mere forelsket i søsteren.

  • L, Pige, 18 år

Hejj skat
Det sku en fandens situation men det bedste ville nok være at slå op med din kæreste med en god forklaring på hvorfor, i stedet for bare at droppe hende og tage hendes søster uden hun ved hvorfor. Der er ikke rigtigt nogen god måde at gøre det på så du må bare gøre dit bedste.

  • Lilje, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat