Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan måske spørge ham, om han vil være sammen efter skole en dag. Så kan I måske få snakket mere sammen, og du kan måske spørge ind til ting om ham. Hvis han måske elsker fx. Avengers film og du også gør, så har I noget at snakke om. Og hvis han har en kæreste, kan man jo ikke gøre noget ved det, men hvis du er sød imod ham, kan det være, at han bliver forelsket i dig i stedet for hans kæreste.
Håber det hjalp<3

  • (=•ェ•=), Pige, 13 år

Ømmm jeg synes du skal spørger om han skal noget en dag og hvis han siger nej så spørg om han vil med hjem til dig og se film måske og hvid du føler ham intersandt så spørg om k der kun en måde og finde ud af hvad han ville svare

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej. Nu jeg selv en dreng som er 13 (snart 14), så jeg tror jeg vil kunne give et okay godt svar. Drenge er meget forskællige, nogle siger hej til alle, andre er mere generte og siger ikke hej til mange andre end de er tætte ved. Men vil ikke råde dig til at spørge ham om han kan lide dig, da det nok vil sætte ham i en presset situation da han har en kæreste, og i de yngre aldre vil næsten ingen forhold holde meget længe. så giv det lidt tid og evt se om de slår op. slår de op kan du rykke til og begynde at flirty lidt, evt invitere ham hjem til en film. Håber det gav dig en smule hjælp idemindste.

  • S

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat