Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad ska jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

venskaber holder længere end forhold så jeg synes du skal prioiterer venskabet. hvis det er kan du prøve at flirte en lille smule uden at gøre det åbenlyst, hvis hun flirter tilbage kan du jo prøve. Det bliver ikke akavet så længe du ikke selv gør d akavet

  • jens, Dreng, 18 år

Jeg ville nok sige at du bare skal springe ud i det, men det er altid svært for folk der ikke kender jer, at bedømme.

Hvis i går til fester sammen så snak med hende der og se om du kan blive klogere på om du siger hende noget. Det er tit lidt nemmere at få en samtale op at køre, når man har drukket.

Lad os sige du siger det til hende og hun så afviser dig. Det værste man kan gøre er at gå væk og efterlade en akavet stemning. Prøv på en måde (der fungerer for jer) at sige det til hende på en lidt mere indirekte og let måde. Hvis hun afviser så bare vær’ sådan “nej okay synes bare du skulle vide det” og så bare play it cool. Slap af og spørge om i skal snuppe en drink eller om hun vil med ud til nogle af de andre (altså hvis det er til en fest)

Det er bare mine råd

Vh. Mig

  • Nicoline, Pige, 18 år

Flirt af helvede til! Hvis hende den bedste version af dig selv, og se om hun måske også bliver vild med dig. Og spring så ud i det.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat