Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angående langdistance

Hej jeg er en pige på 15 år,

jeg har en kæreste som bor ca 2 timer væk fra mig,

jeg vil rigtig gerne have det til at fungere,

men er bange for han finder en anden

der måske kunne være bedre end mig.

Vi har mødtes 1 gang før det her

og det føltes bare mega rigtigt.

jeg ku godt bruge et råd eller 2 for at få det til at fungere.

venlig hilsen pige på 15 år.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej.

Det lyder som om du er rigtig glad for din kæreste som er mega fedt men desværre bor i 2 timer fra hinanden. Nu ved jeg ikke om i skriver eller snakker meget sammen over telefonen, men det er et super godt alternativ når man bor længere fra hinanden. I kunne evt. også snakke om at besøge hinanden lidt oftere? Jeg vil så også lige pointere at det ikke kun er dig der skal tage hjem til ham eller omvendt. Det skal være ligeligt fordelt.

Du skriver at du er bange for at han finder en bedre end dig. Du kunne måske snakke med ham om dette? Eller andre? Ellers tror jeg det er vigtigt at huske at han valgte dig jo til at starte med så hvorfor skulle det havet ændret sig.

Mit råd er nok:
Brug telefonen. Skriv, snak sammen. Det behøver ikke at være længe men lidt hjælper også meget.

Håber det hjalp bare lidt.

Ha det godt❤️

  • 🔮, Pige, 14 år

hej

hør min kærste bor på fyn og jeg bor på sjælland men snak i telefon sammen vær dag og skriv sammen vær dag og prøv at snak sammen om at i skal ses på et tidspunkt eller inviter ham ud på en bid mad eller noget at drikke eller en tur i biffen eller noget hygge hjemme hos dig mig og min kærste kommer godt ud af det med hindanen og det fungere fordi vi gør det der

held og lykke

  • Olympia, Pige, 15 år

Hej
Min kæreste bor i Spanien, så jeg kender udmærket godt følelsen, jeg ville anbefale at du bliver i kontakt med ham, bla. skriv med ham et par gange om dagen. Videoopkald ville også være en god ide. osv. Nu når det er sommer kunne i evt. mødes et par gange henover sommeren, og hvis alt går godt, skal alting nok falde på plads.
Held og Lykke!

  • Anonym, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat