Brev

Forelsket i en der ikke kan lide dig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Først og fremmest er det aldrig forkert at kunne lide nogen, men du kan desværre ikke forvente hun kan lide dig tilbage. Har du givet udtryk for dine følelser for hende? Hvis nej så gør det, hvis ja og hun ikke er sikker, så kom videre du fortjener ikke en der i tvivl om hun vil dig. Du bliver vild med mange endnu. Held og lykke.

  • Jay, Dreng, 17 år

Jeg kender det selv alt for godt
Jeg har aldrig selv været modig nok til at sige det personen jeg kunne lide dem, da det vil såre min stolthed, at få et nej eller fordi jeg ikke vil tage den længere, men hvis du er anderledes, så go for it. Jeg er selv en pige og kan ikke lad være med at kigge på personen jeg har et cruch på eller rører personens arm eller sådan noget måske er det de, det samme med hende. Hvis du ikke er klar på at fortælle det såå kig efter nogle tegn ;D Har en venide hun sagde det samme men er i et situationship med ham indtil hun har fundet sig selv noget mere, så der er håb :DD

  • En person som måske kan hjælpe, Pige, 16 år

Hej syntes du skal sige til hende hvad du følger for hende så kan det være at hun forstå dig. Og det er ikke forkert at du kan lide hende selv om han er lesbisk

Håber jeg kunne hjælpe dig håber du får det godt med hende
Håber i måske bliver k med hende

  • 🐷, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat