Brev

Yellow?…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du vil så gør det dine venner skal ikke besteme hvis de siger nej gør hvad du vil havde selv appen men droppede det

  • Anonymous, Dreng, 12 år

Hej. Aldersgrænsen for Yellow er jo 13. Yellow er ikke en slags børnetinder. Yellow er der for at man kan finde nye venner, fra hele verdenen.

  • FtMNicolaj, Dreng, 15 år

Da jeg var på din alder, har jeg skrevet med en del personer fra hele verden, som jeg har mødt gennem nogle sociale medier, som mine forældre hverken vidste jeg havde profiler på eller medier som de ikke engang vidste eksisterede. Det har både være skidt og godt, fordi hvis dine forældre er typen der kan finde på at tage din mobil og tjekke den igennem, så skal du gøre op med dig selv om de skal vide du har Yellow eller om du f.eks. skal slette appen inden de tjekker din mobil. – Men det jo bare et tilfælde, hvis dine forældre er sådan. Ihvertfald gør op med dig selv hvad du vil gøre overfor dine forældre, hvis du vælger at hente den app.
Uanset hvad skal du også passe på dig selv, da der kan være nogle klamme typer på alle medier, men du lyder som en fornuftig pige.

  • Ane, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat